Aarhus Universitets segl

Tilmelding til besøg

Tilmelding til besøg på Institut for Fysik og Astronomi foregår ved at udfylde og indsende denne formular.

Et besøg på instituttet omfatter altid en obligatorisk introduktion til fysikstudiet (varighed: 45 min.)


Vigtig information:
Under de studerendes eksamensperiode er det meget begrænset, hvad vi kan tilbyde af besøg. I ugerne 51-4 (vinter) og 23-27 (sommer) er det derfor som udgangspunkt ikke muligt at booke et besøg.

Alle lokaler er forhåndsbookede til undervisning frem til semesterstart. Af den årsag kan henvendelser i begyndelsen af hvert semester ikke besvares konkret, før studiet er startet igen - dvs. ultimo august for 1. semester og ultimo januar for 2. semester.


Oversigt over undervisnings- og eksamensplaner findes her.

Send gerne din tilmelding i god tid, inden du har brug for svar på, hvorvidt der er mulighed for at komme på besøg. Du kan forvente at modtage det endelige program for jeres besøg ca. 1 måned før besøget, såfremt formularen er indsendt i god tid. Jo flere mulige datoer der indsendes, jo større er sandsynligheden for, at vi kan opfylde ønskerne til besøget.

Hvis din henvendelse drejer sig om besøg i forbindelse med et SRP-projekt, henviser vi til hjemmesiden om SRP, hvor du vil finde oplysninger om emner og tilmelding, der skal ske direkte til den enkelte vejleder.

Kontakt

Kontakt Besøgsservice på besoegsservice@phys.au.dk ved spørgsmål. Her vil du få hjælp og vejledning af koordinator for Besøgsservice, Roar Mikkel Holmberg Rasmussen.

Sekretær for Besøgsservice

Faglig ansvarlig lektor for Besøgsservice