Aarhus Universitets segl

Find vej til instituttet

Institut for Fysik og Astronomi ligger i den vestlige ende af Universitetsparken i Århus by. Brug din favoritvejviser til at finde Universitetsparken, fx google.dk/maps. Der er adgang til instituttet fra Ny Munkegade/Langelandsgade.

Instituttet har til huse i Bygning 1520, 1521, 1522, 1523 og 1525 som på tegningen herunder er markeret med rødt. Desuden er der underjordiske laboratorier i bygningerne 1524 og 1526.

Hvis du kommer i bil

Der er parkeringspladser nord for instituttet (mellem 'Fysik' og 'Kemi'). Benyt indkørslen fra Langelandsgade over for den tidligere kaserne ('De æstetiske Fag'). For at kunne parkere på parkeringspladsen skal din bil registreres. Spørg din sekretær, din vært eller Heidi Pedersen i Informationen.

Hvis du kommer med tog

Stå af toget ved Hovedbanegården, gå ud af hovedindgangen, over på den modsatte side af vejen, til venstre og rundt om hjørnet og stig her på bybus 22 i nordlig retning og stå af ved Universitetet/Kemisk Institut. Der er også mulighed for at tage bybusserne 2A mod Skejby Sygehus eller 13 mod Frydenlund/Fuglebakkevej. Stå af ved første stop på Paludan Müllersvej (det er i krydset mellem Paludan Müllersvej, Langelandsgade og Kaserneboulevarden).
Herfra er der få minutter til fods ad Langelandsgade.

Hvis du kommer med fly

kort over DK