Ny postdoc - Fan Yang

Fan Yang startede som postdoc i december 2020 i Klaus Mølmers gruppe, hvor han er en del af Center for Complex Quantum Systems (CCQ).

14.01.2021 | Line Lindskov Lassen

Picture af Fan Yang

Fan Yang startede d. 15. december 2020 i Klaus Mølmers forskergruppe som postdoc ved Center for Complex Quantum Systems (CCQ). I 2015-2020 var Fan ph.d.studerende under professor Li You ved Department of Physics, Tsinghua University. I august 2020, hvor Fan opnåede sin ph.d.-grad, startede han i en stilling som forskningsassistent ved samme institut. Fan skal arbejde med teoretisk kvanteoptik og kvanteinformationsbehandling, han fokuserer især på disse emner i Rydberg atomsystemer Han ser frem til at arbejde tæt sammen med sine nye kolleger ved Institut for Fysik og Astronomi.

Velkommen til Fan Yang.

Institut for Fysik og Astronomi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen