Aarhus Universitets segl

Kursus: Den gode ansøgning til Horizon 2020

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 24. september 2015,  kl. 08:30 - 16:30

Sted

Scandic Aarhus City, Østergade, Aarhus C

Horizon 2020 uddeler hvert år store forskningsbevillinger til de bedste forskere til f.eks. store forsknings- og innovationsprojekter inden for bl.a. klima og sundhed samt til visionær og excellent forskning.  Der er hård konkurrence om bevillinger fra Horizon 2020, så det gælder om at være velforberedt. EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation tilbyder ansøgningskurser i Aarhus i efteråret, der klæder forskerne på til at skrive en konkurrencedygtig ansøgning.

Sådan skriver forskere en succesfuld ansøgning til Horizon 2020
På ”Den gode ansøgning til Horizon 2020” underviser vi forskere i at skrive en knivskarp ansøgning, så det øger deres chancer for at få en bevilling fra EU. Kursusdeltagerne vil blive undervist i, hvordan man laver en fremragende ansøgning, hvad EU lægger vægt og hvordan man optimerer sin skriveproces. Kurset sætter fokus på forsknings- og innovationsprojekter under delprogrammerne ’Industrielt lederskab’ og ’Samfundsmæssige udfordringer’ i Horizon 2020. Succesfulde forskere og erfarne evaluatorer deler på kurset ud af deres viden og erfaringer.

Forskere kan tilmelde sig kurset via følgende link: 
Kursus: Den gode ansøgning til Horizon 2020, den 24. september 2015 i Aarhus

Om EuroCenter
Hos EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation hjælper vi forskere med at søge finansiering fra Horizon 2020, og vi rådgiver om hele processen fra idéudvikling over ansøgning til gennemførelse af dit Horizon 2020-projekt. Se oversigt over rådgivere i EuroCenter

Forskere kan også kontakte EuroCenter pr. telefon 3544 6240, e-mail eurocenter@fi.dk og Twitter @EuroCenter_DK med spørgsmål om Horizon 2020.