Aarhus Universitets segl

Bestil et Fysikshow

Inden du bestiller et Fysikshow

Har du planer om at bestille Fysikshow Aarhus til et arrangement, så kommer her lidt praktiske informationer, som kan være gode at læse, inden du gennemfører bestillingen. 

Bestilling af et show foregår ved at udfylde nedenstående formular. Vi værdsætter utrolig meget, at dine bestillinger sker senest fire uger inden showdagen, men vi behandler naturligvis alle bestillinger og vurderer, om det kan lade sig gøre.

Det koster som udgangspunkt 3500 kr + moms at få Fysikshow på besøg hos folkeskoler og gymnasier. Prisen kan dog nedsættes hvis skolen opfylder følgende kriterier opstillet af dekanpuljen; Fysikshow er aktive foran elever mindst 4,5 time (typisk 3 shows af 1,5 time), samt skolen ikke er beliggende i Aarhus kommune eller en nabokommune. Det kan også arrangeres at I kommer på besøg på Instituttet for Fysik og Astronomi og ser Fysikshow, så er det gratis for alle at booke et Fysikshow. Fysikshow forbeholder sig retten til at aftale en højere pris ved specielle arrangementer med ekstra omkostninger for showet. 

Hvis vi kommer på besøg hos jer, har vi nogle praktiske spørgsmål omkring omgivelserne, men I skal nok blive kontaktet per e-mail af vores koordinator efter gennemført bestilling.

Fysikshow bestilling af show

Bestil et Fysikshow