Aarhus Universitets segl

Kursus: The Successful ERC Applicant

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 20. oktober 2015,  kl. 09:00 - 16:00

Sted

Scandic Aarhus City, Østergade, Aarhus C

Horizon 2020 uddeler hvert år store forskningsbevillinger til de bedste forskere til f.eks. store forsknings- og innovationsprojekter inden for bl.a. klima og sundhed samt til visionær og excellent forskning.  Der er hård konkurrence om bevillinger fra Horizon 2020, så det gælder om at være velforberedt. EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation tilbyder ansøgningskurser i Aarhus i efteråret, der klæder forskerne på til at skrive en konkurrencedygtig ansøgning.

Sådan skriver forskere en succesfuld ansøgning til Det Europæiske Forskningsråd, ERC
Det Europæiske Forskningsråd støtter de bedste forskere inden for alle forskningsområder. På EuroCenters kursus ”The Succesful ERC Applicant” den 20. oktober 2015 i Aarhus underviser vi forskere i at præsentere deres forskningsprojekt og CV på den bedst mulige måde, så det øger deres chancer for at få en ERC-bevilling. Kursusdeltagerne vil blive undervist i, hvordan de skiller projektet og ansøgningen ud fra mængden og hvad, de især skal lægge vægt på i ansøgningen.  ERC-modtagere og evaluatorer vil deltage og dele ud af deres erfaringer på kurset.

Kurset afholdes på engelsk.

Forskere kan tilmelde sig kurset via følgende link: 
Kursus: The Successful ERC Applicant, den 20. oktober 2015 i Aarhus.

Om EuroCenter
Hos EuroCenter i Styrelsen for Forskning og Innovation hjælper vi forskere med at søge finansiering fra Horizon 2020, og vi rådgiver om hele processen fra idéudvikling over ansøgning til gennemførelse af dit Horizon 2020-projekt. Se oversigt over rådgivere i EuroCenter

Forskere kan også kontakte EuroCenter pr. telefon 3544 6240, e-mail eurocenter@fi.dk og Twitter @EuroCenter_DK med spørgsmål om Horizon 2020.