Aarhus Universitets segl

Fredagsforedrag - Lars Stigel

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 22. september 2017,  kl. 15:15 - 16:00

Sted

Aud. G2

CAPNOVA investerer i helt nye opstartsvirksomheder blandt andet med udspring fra Aarhus Universitet. Det kan være en ny og banebrydende teknologi eller en ny forretningsmodel, som er resultatet af et speciale, et Ph.d. projekt eller lignende – eller bare en god ide til en ny virksomhed, som du på anden måde har fået.
Vi er en del af den statslige ordning for innovationsmiljøer og er derfor klar til at tage en større risiko, end private investorer vil tage. Sammen med vores investering får du adgang til vores kompetencer, vores netværk til samarbejdspartnere, kapitalkilder etc. Desuden hjælper vi dig med det praktiske omkring virksomhedsetablering og –drift. Du vil høre om processen, om pengene, om betingelserne og om erfaringerne med at gøre en idé til en forretning

Om Lars Stigel:

Lars er direktør i CAPNOVA med ansvar for investering, kommunikation og administration. Han har det daglige ansvar for, at CAPNOVA som innovationsmiljø lever op til målet om at skabe nye, innovative og forretningsmæssige succeser. Lars har mangeårig erfaring med ledelse og kommercialisering af forskningsresultater.

— http://www.capnova.dk/om-capnova/medarbejdere.aspx 

Hvad er fredagsforedrag?
Fredagsforedragene planlægges af studerende og er åbne for alle. Foredragenes mål er først og fremmest at give studerende indblik i forskningen, der foregår på instituttet, men også at inspirere til valg af bachelor- og specialeprojekter. 
Niveauet ligger, så man kan følge med, når man har gennemført de to første år på fysik- eller nanostudiet. Studerende på 1. og 2. år er stadig meget velkomne.

Kaffe og kage fra kl. 15.05.