Aarhus Universitets segl

Delphini-1 har fået nye forældre

1. marts overtog et nyt hold ledelsen af Delphini-1 - Aarhus Universitets studentersatellit

Delphini-1 holdet pr juli 2020. Foto: MFA
Delphini-1 holdet pr juli 2020. Foto: MFA

Siden 1. marts har Delphini-1 gruppen været ledet af Mads Fredslund Andersen og Karsten Frank Brogaard. Indtil da var det Delphini-1's "mor" Victoria Antoci, som har ledet gruppen med entusiasme og stor dygtighed. Victoria er nu flyttet til Københavnsområdet, og arbejder på DTU, og vi er meget taknemmelige for det store arbejde, som hun har gjort.

Efter det nye hold tog over er der blevet arbejdet på at optimere indstillingerne på satellittens kamera (LÆS MERE HER). Nu er scenen sat til at billedet af Danmark forhåbentlig snart kan komme i hus.

 ”Det har været fantastisk at overtage projektet med et hold dedikerede studerende, som virkelig brænder for at arbejde med Delphini. De gør det utrolig godt og bidrager til stort set alle aspekter af missionen med idéer og teknisk viden, som er uvurderlig for Karsten og mig.”, fortæller Mads Fredslund Andersen og fortsætter, ”Det har været forholdsvis nemt at overtage ledelsen af projektet, med hjælp fra Néstor Hernández Marcano (Eng.) og Eric Weiss, som begge har været med fra starten.

De fleste i gruppen mødtes under sikre former i den forløbne weekend. Det er fra venstre: Mads Fredslund Andersen, Karsten Brogaard, Frederik Doktor, Mia Tøttrup, Néstor Hernández Marcano, Hasse Stræde Hansen, Lasse Berthelsen, David Hansen. På billedet mangler kun Christoffer Søndergaard fra holdet.

Der er plads til flere tålmodige og entusiastiske satellitoperatører i gruppen. Du skal blot være klar på at vågne op, når der er passager midt om natten i den bedste sovetid. Kunne du tænke dig at være med, så kontakt Mads og Karsten her. Du kan jo starte din karriere med at finde ud af, hvor signaturbilledet i linket ovenfor er fra - det er et sted midt i Afrika. Eller du kan snyde, og finde løsningen på Delphini-1s facebookside!