Aarhus Universitets segl

Danmarks Grundforskningsfond holder informationsmøde

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Mandag 26. august 2013,  kl. 12:30 - 14:00

Sted

Bygning 1421, mødelokale 2

Informationsmøde vedr. den 8. ansøgningsrunde fra Danmarks Grundforskningsfond (Centres of Excellence)

I forbindelse med det aktuelle opslag fra Danmarks Grundforskningsfond om nye grundforskningscentre (se http://dg.dk/centers-of-excellence/8-ansoegningsrunde-2/) inviteres alle interesserede forskere til informationsmøde ved direktør for Danmarks Grundforskningsfond Thomas Sinkjær.

 

Mødet afholdes den 26. august kl. 12.30-14 i konferencecentret, mødelokale 2 (se http://www.studenterhusfonden.dk/konferencecenter/vejviser.aspx)

 

Formålet med mødet er at gøre opmærksom på det aktuelle opslag fra Danmarks Grundforsknings, ikke mindst blandt yngre forskere og spirende miljøer. På informationsmødet vil direktør for Danmarks Grundforskningsfond Thomas Sinkjær forklare fondens ansøgnings- og udvælgelsesprocedure nærmere, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Mødet vil være relevant både for ansøgere til det nuværende opslag og for unge forskere, der overvejer at søge ved én af de kommende ansøgningsrunder fra grundforskningsfonden.

 

Alle interesserede forskere opfordres til at deltage i mødet!

 

Forskere fra alle fagområder inviteres til at indsende forslag til nye Centers of Excellence med henblik på centerstart 1. januar 2015. Frist for indsendelse af interessetilkendegivelser er mandag den 25. november 2013 kl. 12.00.

 

Yderligere oplysninger om mødet fås hos John Westensee (jwe@adm.au.dk)