Aarhus University Seal

TAP-FU, 21.06.2012

REFERAT AF MØDER i IFAs FORRETNINGSUDVALG den 21. juni 2012 kl. 9.00

Til stede fra TAP-FU: Lars H. Andersen, Jacques Chevallier, Anders Damgaard, Poul Erik Eriksen, Ruth Laursen, Søren Pape Møller og Uffe Simonsen.
Referent: Ruth Laursen.

 


1. Meddelelser

 

  • Institutlederen deltog den 20.6 i et økonomimøde på AU, hvor projektøkonomernes og controllernes tilknytning til institutterne blev drøftet. Lars vil ved et senere informationsmøde på instituttet indbyde instituttets regnskabs ”kontaktpersoner” til præsentation.
  • Herefter blev udviklingsforløb, mandskabsbehov og pensioneringer i grupperne drøftet generelt.

2. Rammeregnskab

  • Til mødet forelå opdateret rammeregnskab, som kort blev drøftet og justeret. ASD fik bevilget kr. 130.000 til en ny læksøger, Uffe fik kr. 50.000 til 3 kranbaner og 1 svejseværk, og Poul Erik fik kr. 9.000 til 5 Lab View kort.

3. Orientering fra grupperne

  • Administrationsgruppen: På grund af travlhed blandt sekretærerne er det nu fortrinsvis studentermedhjælperen, der laver de mange rejseafregninger vi har. Ruth er udpeget til administrationens brugerpanel, der kan rådgive i den administrative organiseringsproces. Panelet skal bl.a. bidrage til at fastholde administrationens fokusering på brugerorientering og service.

 

  • Elektronikgruppen: Der er ansat en ny lærling per 1.8.2012: Thomas Sortkjær Jensen. Esben Dueholm Nørgaard er udlært den 31.7.2012. Der arbejdes på såvel ASTRID1 (reparationer) og ASTRID2 samt moduler til Sherson og print til Jeff.

 

  • Værkstedet: Kælderen tømmes i næste uge, hvor ombygningen af 1523 fløjen starter. Der udsendes meddelelse i huset om hvor værkstedet og konstruktions- og driftsafdelingen kan træffes i byggeperioden. Rasmus Grønning er udlært den 30.6.2012.

 

  • Konstruktions- og driftsgruppen: Bemandingen i driftsafdelingen blev drøftet fremadrettet.

 

  • Kemi/tyndfilm: Jacques refererede at arbejdet går som det skal i kemi og tyndfilm lab., der er travlhed. I renrummet er der træning for Anpan, John og Pia i næste uge. Jacques indkalder til møde om bemanding af renrummet.

 

  • ISA: Søren Pape havde fremsendt et notat med angivelse af mandskabs ressourceforbrug i de næste 2 år på ASTRID 2.

4. Lokaler
Anders orienterede: Renovering af 1523 er gået i gang og forventes afsluttet medio september.
Renovering af 1525 etagerne påbegyndes i januar 2013.

5. Eventuelt.
Biblioteket er færdigt.

Mødet sluttede 10.30

Lars Andersen og Ruth Laursen