Aarhus University Seal

TAP-FU, 30.05.2013

REFERAT AF MØDE i IFAs TAP FORRETNINGSUDVALG den 30. maj 2013 kl. 10.30

 

Til stede fra TAP-FU: Lars H. Andersen, René Bengtsson, Anders Damgaard, Jacques Chevallier, Poul Erik Eriksen, Ruth Laursen og Søren Pape Møller.

Referent: Ruth Laursen.


1.                   Meddelelser fra institutleder

  • Lokallønsforhandlinger er i gang og afsluttes i denne uge. Der er desværre meget få midler denne gang.
  • Der har været afholdt møde i Institutforum samt et VIP-staff frokostmøde, hvor emner som den Psykiske APV, undervisningskultur/tradition samt sammensætning af nyt Forskningsudvalg er blevet drøftet.
  • Der afholdes MUS-samtaler i efteråret efter samme koncept som tidligere. Vi skal evaluere spørgsmålene fra sidst og foretage eventuelle justeringer.
  • Instituttet har fået en ny controller i stedet for Rasmus Ravn: det er Annette Marie Andersen, som fremover tager sig af alt vedrørende brug af IFAs driftsmidler samt kvartalsregnskaber.
  • Handleplan for den Psykiske APV for ST er færdig og er til udtalelse i institutlederkredsen.

 

2.                   Meddelelser fra sekretariatsleder

  • Program for Instituttets 80 års fødselsdag, som fejres den 23. august vil blive udsendt til alle medarbejdere og gæster i næste uge med en tilmeldingsfrist til den 12. august.
  • AU IT overtager al support vedrørende AV udstyr den 1. juli – nærmere meddelelse følger i juni, når vi får oplysninger om kontaktpersoner.

 

3.                   Hvad laver de i Kemi og Tyndfilmlaboratoriet – og hvilke visioner har de for arbejdet?

Jacques Chevallier præsenterede sit oplæg om medarbejderne og opgaverne i laboratorierne. Han beskrev de enkelte medarbejderes kompetencer og fordelingen af opgaverne. Oplægget blev kommenteret og drøftet i udvalget.

 

4.                   Eventuelt

  • Anders orienterede om den forestående ombygning i Tandemlokalerne samt i 1525-fløjen. Begge dele påbegyndes den 1. august 2013 og Tandem-hallen skal være færdiggjort den 1. november.
  • Søren Pape orienterede om (endnu) en økonomisag, hvor rekvisitioner med meget store beløb ikke var tastede og derfor heller ikke fremgik at det disponerede regnskab for ASTRID2. Han udarbejder et notat om sagen og Ruth tager kontakt til regnskabsafdelingen.

Mødet sluttede 11.50.

                                                                                                               

Lars Andersen og Ruth Laursen