Erhvervspraktik som forsker i Astronomi

Erhvervspraktik i astronomi

Et tilbud for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse.

Prøv at være både forsker i Astronomi og planetariemedarbejder!

Interesserer du dig for astronomi?

Institut for Fysik og Astronomi udbyder i samarbejde med Steno Museet et praktikforløb for en mindre gruppe skoleelever. Praktikforløbet varer fire dage.

Du kommer i praktik som forsker ved Institut for Fysik og Astronomi i fire dage, mens du en af dagene får lov at være planetariemedarbejder på Steno Museet.

I løbet af de fire praktikdage oplever du dagligdagen som universitetsforsker og på den baggrund kan du måske afgøre, om det er noget du senere vil uddanne dig til. Mødetiden i de fire praktikdage er normalt kl. 9:00 - 15:00.

Efterår 2020: Der bliver desværre ikke afholdt erhvervspraktik i efteråret 2020

Forår 2021: Der er fyldt op for erhvervspraktikanter. Skriv eventuelt for at komme på venteliste. Tidspunktet er planlagt til uge 8, tirsdag d. 23. februar til fredag d. 26. februar.

Tilmelding foregår ved først-til-mølle-princippet, og gøres via mail.

Kontakt: