Erhvervspraktik som forsker i Astronomi

Erhvervspraktik i astronomi

Et tilbud for elever i grundskolens 9. eller 10. klasse.

Prøv at være både forsker i Astronomi og planetariemedarbejder!

Interesserer du dig for astronomi?

Institut for Fysik og Astronomi udbyder i samarbejde med Steno Museet et praktikforløb for en mindre gruppe skoleelever. Praktikforløbet varer fire dage.

Du kommer i praktik som forsker ved Institut for Fysik og Astronomi, i tre dage, mens du en af dagene får lov at være planetariemedarbejder på Steno Museet.

I løbet af de fire praktikdage oplever du dagligdagen som universitetsforsker og på den baggrund kan du måske afgøre, om det er noget du senere vil uddanne dig til. Mødetiden i de fire praktikdage er normalt kl. 9:00 - 15:00.

Seneste praktikforløb foregik fra tirsdag d. 29 oktober til fredag d. 1. november 2019.

Erhvervspraktikken afholdes også i skoleåret 2019/20, men den endelige dato er endnu ikke fastlagt.

Kontakt: