Ny Gæstelektor: Nathan Harshman

Nathan L. Harshman er i juli blevet ansat som gæstelektor på IFA, hvor han vil arbejde sammen med Nikolaj Zinners gruppe.

26.07.2016 | Mai Korsbæk

Nathan har været været postdoc ved Rice University før han efter kun to år som postdoc fik tilbudt en tenure-track stilling på American University i Washington, DC. Han har været Heraeus Foundation fellow på Würzburg Universitet i Tykland 1998-99, Fulbright  lecturer på Trento Universitet i Italien, og seneste DAAD gæsteprofessor på Ulm Universitet i Tyskland.

Nathan Harshman har en baggrund i den teoretiske kernefysik og partikelfysik men har de seneste år været meget aktiv indenfor entanglement og symmetrier i kvantefysikken. Desuden har han publiceret flere artikler om undervisningsmetoder og tests. Hans indsigt  i anvendelse af symmetrier på forskellige kvantesystemer har gennem årene hjulpet ham til at generere nye resultater i flere forskellige delfelter af fysikken, seneste skud på denne aktivitet er hans arbejde med partikler i en dimension.

Vi byder Nathan velkommen til instituttet.

Institut for Fysik og Astronomi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen