Kristian Knakkergaard Nielsen modtager rejsestipendie

Et af 20 EliteForsk rejsestipendier gik til Ph.d. studerende fra IFA

07.03.2019 | Ole J. Knudsen

Prismodtager Kristian Knakkergaard Nielsen. Privatfoto

Hvert år uddeler Uddanelses- og Forskningsministeriet priser og rejsestipendier med overskriften EliteForsk. Uddelingen blev i år foretaget af Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary og minister for uddannelse og forskning Tommy Ahlers. Rejsestipendiet på kr 200 000 blev i år uddelt til blandt andre tre unge forskere fra Aarhus Universitet.

Fra prisudelingen i Operaen i København. Kristian står i 3. række, nr 2 fra venstre. Foto: ufm

Kristian Knakkergaard Nielsen forsker i dynamikken i urenheder i kvantegasser. Hans egen præsentation af projektet findes her.

Ved samme lejlighed uddeltes EliteForsk priser på 1,2 millioner kr hver til 5 lovende yngre danske forskere.

Institut for Fysik og Astronomi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen, Studerende