Ledige stillinger

Spiludvikler til CODER: Center for Community Driven Research, Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet 1005029

Institut for Fysik og Astronomi søger en erfaren og selvstændig spiludvikler til det interdisciplinære Center for Community Driven Research (CODER).

ScienceAtHome:
Centret samler forskere fra fysik, datalogi, samfundsvidenskab (psykologi, økonomi, virksomhedsledelse) samt kognitionsforskning i en fælles mission om at skabe forskningsspil der først tillader den generelle befolkning at deltage i løsning af konkrete naturvidenskabelige forskningsudfordringer. Indtil videre har mere en 200,000 mennesker fra hele verden på www.scienceathome.org bidraget til løsningen af kompleks forskning. Som næste skridt er centret ved at studere på massiv skala omstændighederne omkring menneskelig problemløsning for at få dybere forståelse for både individuelle og kollektive effekter. Dette skal danne baggrund for udarbejdelsen af nye former for kunstig intelligens, der inkorporerer den menneskelige evne til ofte at drage korrekte slutninger udfra et begrænset datagrundlag. Sidst, er centeret involveret i en ny global bevægelse for at forbedre undervisningen i folkeskoler og gymnasier over hele verden ved at muliggøre samarbejde mellem nuværende aktører samt udvikling af nye, innovative undervisningsformer. Udover den faste stab af forskere fra hele universitetet består centret af en kerne af unge forskere samt en spiludviklingsafdeling på 10-15 personer.

Projektbeskrivelse:
Du skal indgå i ScienceAtHomes Scrum team og udvikle både individuelt og i mindre teams. Du vil være med på min. 2 spiludgivelse fra concept til udgivelse.

Faglige kvalifikationer:
Har en master i computer science eller lignende uddannelsesniveau.
Flere års erfaring med spiludvikling Unity3D game platformen.
Stor erfaring med.net linq framework.
Er i stand til at arbejde struktureret med koder og data.
Har en solid forståelse af Computational kompleksitetsteori, algoritmer og data strukturering.
Bekendt med HLSL.
Kan bidrage til konceptudvikling.
Er i stand til at kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Personlige kvalifikationer:
Kan arbejde selvstændigt og i teams.
Er hjælpsom når det kommer til problemløsning.

Tidsbegrænset stilling:
Stillingen er en 12 måneders projektansættelse på Projektet CODER med mulighed for forlængelse såfremt der opnås yderligere ekstern finansiering til de beskrevne opgaver.

Arbejdssted og ansættelsesområde:
Arbejdsstedet er Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Startdato:
Snarest muligt.

Kontakt:
Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Jacob Sherson på mail: sherson@phys.au.dk Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 Centralorganisationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for it-medarbejdere (PROSA) i statens tjeneste.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist

Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest:

29.09.2018
Søg stilling online her

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende og 8.000 medarbejdere med et årligt budget på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk.